JuiceMe Review

Heb je een klein budget en wil je waar voor je geld? Dan is de JuiceMe een perfecte keuze!

Een goede slowjuicer voor:

 • Mensen met een krap budget
 • Beginnende juicers

De JuiceMe Slowjuicer: Eerste indruk

Wat is hij stil! Dat is het eerste wat we dachten toen we de JuiceMe zagen en hoorden. De slowjuicer heeft een krachtige 150W motor net zoals de meeste slowjuicers, maar hij is fluisterstil. Ook is de JuiceMe compact en ziet hij er zeer mooi uit. Je kunt hem dus vol trots op je aanrecht neerzetten. Bijkomend voordeel is dat hij in veel kleuren beschikbaar is, dus er is er altijd een die bij je keuken past. Wil je de JuiceMe zelf werkend zien? Bekijk dan onderstaande video.

Wat zit er bij de juicer

 • Ultem sapscherm
 • Dichte zeef
 • Extra sapdop

De test

Sap maken
Met de JuiceMe kun je heerlijke sappen maken. Omdat het een verticale slowjuicer is, hoef je je groenten en fruit niet aan te drukken. De schroef van de slowjuicer grijpt de ingevoerde groenten en fruit automatisch en perst het sap eruit. Ook tarwegras wordt moeiteloos verwerkt tot sap. De JuiceMe perst op heel lage snelheid: zo’n 66 RPM (Rounds Per Minute). Hierdoor is je sap van hoge kwaliteit en kun je het in de koelkast bewaren zonder dat het direct zijn smaak verliest. De JuiceMe is echt heel stil in vergelijking met andere slowjuicers en is ook geschikt voor de iets hardere groenten en fruit (wortels en bieten bijvoorbeeld). Hij lijkt wat meer moeite te hebben met vezelige groenten (selderij bijvoorbeeld). Hierdoor kan hij wel eens vastlopen. Daarom kun je het beste je selderij in kleine stukjes snijden. Jammer, want dat is natuurlijk wat meer werk.

Soepen, sauzen en babyvoeding maken
Ongekend voor een slowjuicer voor deze prijs: hij is multifunctioneel! Maak je dus zelf graag soepen, sauzen of babyvoeding, dan kun je de dichte zeef gebruiken. Binnen no-time heb je dan een heerlijk gerecht op tafel staan.

Schoonmaken
De JuiceMe is binnen een mum van tijd schoon! Maak gebruik van de zelfreinigende functie en spoel na het sap maken wat water door de kop. Hierdoor heb je zelf minder werk.

Duurzaamheid
Over de duurzaamheid van de JuiceMe kunnen we helaas nog niets zeggen. Het apparaat is nog maar kort op de markt en hierdoor weten we niet hoe het apparaat functioneert na enige tijd gebruik. De JuiceMe oogt wel erg degelijk en de onderdelen lijken van goede kwaliteit. Met de 10 jaar garantie op de motor en de 1 jaar garantie op de onderdelen hoef je je ook geen grote zorgen te maken. Daarnaast zijn reserveonderdelen zeer betaalbaar!

Garantie

De JuiceMe slowjuicer is exclusief verkrijgbaar bij Tarwegraskoning.nl. Zij bieden de volgende garantie:

 • 10 jaar garantie op de motor
 • 1 jaar garantie op de onderdelen en het apparaat zelf

Verkrijgbaarheid onderdelen

Er zijn online losse onderdelen verkrijgbaarvoor de JuiceMe Slowjuicer. Ze zijn ook zeer betaalbaar, zeker ten opzichte van de onderdelen voor duurdere slowjuicers.

Technische specificaties

Vermogen van de motor 150 Watt
Toerental 66 RPM
Afmetingen ?
Type pers Single gear
BPA-vrij Ja

VOORDELEN

 • Stille slowjuicer
 • Zeer compact
 • Beschikbaar in meerdere moderne kleuren
 • Zelfreinigende functie
 • Losse onderdelen zijn betaalbaar te verkrijgen

NADELEN

 • Zeef gaat in sommige gevallen kapot
 • Tarwegras moet altijd samen met iets anders ingevoerd worden
 • Vezelige groenten moet je fijnsnijden om vastlopen te voorkomen
 • Heeft moeite met het verwerken van appels
 • De sapkom beweegt soms mee tijdens het sap maken


 

JuiceMe Review
JuiceMe slowjuicer

6.8 Total Score
JuiceMe slowjuicer

Een kleine, veelzijdige slowjuicer voor een scherpe prijs!

Sap maken
7
Gebruiksgemak
7.5
Design
7.5
Duurzaamheid
5

1 Comment
 1. Reply
  Annette 11 mei 2016 at 15:01

  Wij hebben de Juiceme ook en zijn na bijna 2 jaar nog steeds enorm enthousiast. Geen problemen aan de slowjuicer, terwijl ik toch bijna de hele week door m’n sapjes pers. Alleen mijn zeef heb ik tijdens het juicen per ongeluk een keer meegegooid met de groenten. Waren ze heel coulant en kreeg ik een nieuwe zeef. Alleen de verzendkosten heb ik toen moeten betalen, maar dat is eigenlijk wel logisch.

  Een aanrader voor een als je ook wilt slowjuicen maar niet eglijk € 400 of meer kwijt wilt zijn.

Leave a reply