Slowjuicer gekocht? 5 websites voor saprecepten en meer

Je hebt eindelijk een keuze kunnen maken en de doos met daarin je nieuwe slowjuicer staat voor je op tafel. Je bent nu de trotse eigenaar van een apparaat waar je heerlijke sapjes (en misschien ook andere dingen?) mee kunt maken. Tijd om hem uit te proberen! Maar waar haal je je saprecepten en -tips vandaan? Naast slowjuicerkopen.com zijn er nog veel meer websites die je kunt raadplegen voor saprecepten, handige tips en interessante artikelen. Wij hebben de 5 beste sites in willekeurige volgorde voor je op een rijtje gezet.

Foodmatters.tv
Wellicht heb je de documentaire Food Matters ooit gezien. Heb je die nog niet gezien, dan is het zeker een aanrader! Je kunt de trailer hier bekijken. Het team van Food Matters schrijft allerlei interessante artikelen over gezond eten/leven en je kunt op de website ook veel saprecepten vinden.

Degroenemeisjes.nl
Merel en Jamie van Degroenemeisjes.nl schrijven over alles wat groen (Eko en gezond) is. Vanzelfsprekend schrijven ze dus ook regelmatig over juicen!

KrisCarr.com
In 2003 werd bij Kris Carr kanker geconstateerd. Ze heeft haar leven compleet omgegooid en maakte daar een documentaire over. Nu, in 2014, inspireert ze duizenden mensen (ze heeft meer dan 200.000 Facebook-volgers) over de hele wereld om gezond te leven. Kris schrijft dan ook regelmatig over juicen en deelt ook veel recepten voor smoothies en sappen.

FoodBabe.com
Food Babe onderzoekt wat er allemaal in ons eten zit. Ze schrijft ook veel over juicen en alles wat daarbij komt kijken. Een aanrader als je op zoek bent naar tips en handige artikelen.

Modernehippies.nl
De dames van moderne hippies houden van gezond eten. Je vindt er dan ook veel heerlijke recepten. Ook juicers kunnen hun hart ophalen met de Brain Boosting Bietensap, het Super Sapje en de Green Goddess!

Ken je zelf nuttige websites die aan dit rijtje kunnen worden toegevoegd? Laat je reactie achter onder dit bericht!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply