Versapers 4G review

Ja ja, Versapers heeft het weer voor elkaar. Wat een prachtig apparaat, die 4G. Vind je de prijs een nadeel? Lees dan niet verder, maar kijk of je nog een van de voorlopers van de 4G kunt kopen: de Versapers 2G en Versapers 3G. Dit zijn ook twee absolute toppers, maar voor een veel betere prijs. Wil je toch liever het nieuwste model, dan nemen we je graag mee in de wereld van de 4G!

De Versapers 4G: onze eerste indruk

De Versapers 4G ziet er een beetje anders uit dan zijn voorlopers. Het design doet ons erg aan de juicers van Hurom denken. Ook erg mooie juicers overigens, die van Hurom en daar zijn ook goedkopere modellen van te krijgen.

Maar terug naar de 4G. We vinden hem een beetje aan de grote en wat lompe kant. Waar Versapers zich voorheen onderscheidde met frisse, aparte kleuren, heb je de 4G alleen in het grijs en wit. Jammer!

Wat zit er bij de juicer

  • Een grove en een fijne zeef
  • Handleiding en receptenboekje
  • Reinigingsborstel
  • Een opvangbak voor je sap en je pulp

Versapers 4GSap maken

Als het sap maken aankomt dan kun je rekenen op de kwaliteit die je van een Versapers-machine mag verwachten. Het apparaat is erg stil en levert op 43 rpm (dat is heel laag) weer heerlijke sappen op. Helaas zit er geen dichte zeef bij de Versapers 4G, zodat je er geen ijs mee kunt maken. Wat nieuw is aan de Versapers 4G is dat de schroef die de groenten en het fruit snijdt nu tweee snijranden heeft. Hierdoor wordt alles nog beter vermalen.

De Versapers schoonmaken

De Versapers-machines schoonmaken is altijd een fluitje van een cent en dat is met de Versapers 4G weer zo. Door de handige afsluiting die op de saptuit zit, kun je de machine in een handomdraai schoonmaken. Doe de stop erin, giet er wat water in en laat de machine even draaien. Dat scheelt een hoop boen-werk bij het afwassen. Ook zijn de openingen van de pulp- en sapafvoer wat groter gemaakt zodat je ze makkelijker kunt schoonmaken. Versapers heeft met de 4G echt ingezet op gebruiksgemak, want ook alle onderdelen hebben bij de 4G minder hoekjes en randjes. Al met al een makkelijk schoon te maken apparaat dus!

Garantie

Let op: de garantie kan per winkel verschillen. Vraag daar dan ook expliciet naar bij aankoop van je juicer zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Over het algemeen gelden de onderstaande garantietermijnen voor de Versapers 4G. Controleer wat de winkelier waar jij de juicer koopt voor garantietermijn hanteert.

  • 2 jaar garantie

Verkrijgbaarheid onderdelen

Je kunt via de website van Versapers gemakkelijk onderdelen aanschaffen.

Technische specificaties

Vermogen van de motor 150 Watt
Toerental 43 RPM
Afmetingen 25,1 x 17,8 x 41,1 cm
Type pers Dubbelzijdig
BPA-vrij Ja

 

VOORDELEN

  • Makkelijk schoon te maken
  • Dubbele persschroef

NADELEN

  • Erg prijzig met weinig voordelen ten opzichte van de oudere modellen
  • Nieuwe design wat minder onderscheidend


Versapers 4G reviewop 30 december 2016 gestemd4.0van 5
Versapers 4G review
Versapers 4G

7.7 Total Score

Sap maken
8
Gebruiksgemak
8
Design
7

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply